logo kleiburg web.jpg
ngf committed to jeugd.jpg
GC Kleiburg.jpg

Jeugdcommissie

Sander van Marion, 43 jaar, voorzitter jeugdcommissie.

Ik ben lid geworden van golfclub Kleiburg in januari 2009 en heb inmiddels Handicap 13.

Mijn vrouw golft niet, onze zoon Jip is 9 jaar en golft ook op onze vereniging.

Wij wonen in Barendrecht en proberen iedere week minimaal 1x te golfen.

In de winter is dit soms lastig maar in de zomer komen wij vaker aan 2x per week dan slechts 1x per week.

De komende periode wil ik graag, samen met Pepijn en Jamie, maar ook met andere vrijwilligers een bijdrage leveren om het golfen onder de jeugd te bevorderen.

Pepijn Zeilstra, 22 jaar, lid jeugdcommissie.

Ik woon in Den Haag en ben 1 jaar lid op Kleiburg.

In het dagelijkse leven houdt ik mij bezig met het onderhoud van panden en de woning verhuurmarkt.

Ik ben verloofd en in juni 2018 ga ik het JA woord zeggen, wij hebben een hond, Shiba Inu is 2 jaar.

Via Tammo Murris ben ik in aanraking gekomen met golf.

Momenteel golf ik niet vaak i.v.m. een rugoperatie die ik heb ondergaan in augustus, maar ik wil mij graag bezig blijven houden met golf en jeugd.

Ik wil mij graag inzetten om de jeugd te helpen en leuke, leerzame dagen te organiseren voor onze leden, het echte werk laat ik over aan de pro’s.

Jamie Fullick, 40 jaar, lid jeugdcommissie.

Ik woon samen met mijn vriendin Marianne en dochter Rylee van 4 jaar om de hoek, in Heenvliet.

Het golfspel heb ik weer opgepakt na een pauze van bijna 15 jaar en ben al net zo verslaafd als toen.

Sinds oktober 2017 ben ik lid geworden op Kleiburg en ben heel vaak te vinden op de club, op de baan of aan het oefen en lessen bij Tammo.

De komende periode wil ik mij graag inzetten voor de jeugd omdat ik graag verschillende mogelijkheden aan de jeugd wil bieden die ik op jonge leeftijd niet had.

Ik hoop ook dat mijn dochter het spel net zo leuk gaat vinden als pappa en mee kan profiteren van alle moois dat we met de jeugdcommissie willen bereiken.

Baanstatus

Actueel weerbericht

Weers afbeelding

Temperatuur:0-0 Celsius